PARASTA PALVELUA PILVIEN ALLA
VUODESTA 1956

Lentokenttä- ja tilausajokuljetukset ennakkotilauksin.

Tilaa kuljetus

Tutustu palveluihimme

Raumair Oy:n päätoimialana ovat lentokenttä- sekä tilausajokuljetukset yrityksille ja yhteisöille sekä yksityisille henkilöille. Raumair Oy:n tavoitteena on tarjota laadukasta kalustoa ja palvelua nyt ja tulevaisuudessa turvallisuudesta tinkimättä. Meiltä saat palvelua suomen ja englannin kielellä. Liikenteen päälinjat kulkevat Raumalta ja lähikunnista Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemille ja aina lentoasemilta takaisin Raumalle ja lähikuntiin. Hoidamme myös tilausajoja Rauman alueella ja lähikunnissa sekä muualle Suomeen. Laaja yhteistyöverkosto Satakunnan lisäksi myös esim. Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla takaavat laaja-alaisen mahdollisuuden palvella asiakasta kaikkialla Suomessa sekä myös Suomen rajojen ulkopuolella.

KÄYTÄMME PUHDASTA AURINKOENERGIAA.

Raumairin toimitiloissa hyödynnetään aurinkosähköä. Fronius aurinkosähkövoimala tuottaa meille puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Lisäksi palvelinhuoneen tuottama hukkalämpö käytetään hyödyksi kiinteistömme lämmityksessä.

Ota yhteyttä

Palvelua ennakkotilauksin – Tilaustiedustelut: 
+358 40 8225544 tai  raumair@raumair.fi

Puhelinpäivystys 24/7 | Sähköposti palvelee arkisin 08:00 – 16:00
WhatsApp viestit tavoittavat arkisin 08:00 – 16:00

Huomioittehan ystävällisesti, että emme päivystä sähköpostia toimistoajan ulkopuolella, viikonloppuisin tai juhlapyhinä. Mikäli yhteydenottonne osuu edellä mainittuihin ajankohtiin ja asianne on kiireellinen, soitattehan +358 40 822 5544. Emme vastaanota tekstiviestejä. Mikäli asianne ei ole kiireellinen, vastaamme sähköpostiinne seuraavana arkipäivänä. Emme vastaa kuljetuksen saatavuudesta, mikäli tarve on 24 tunnin sisällä tilauksesta, mutta teemme parhaamme asiakkaan tarpeiden toteuttamiseksi.